Македонски форум за електроника

Аналогна електроника => Аудио техника => Инструменти => Topic started by: batka on 17.02.2012, Friday, 02:32:21

Title: АК 47
Post by: batka on 17.02.2012, Friday, 02:32:21
Ако сакате некого да стресете ,направете го овој звучен ефект,па  на појачало и во улаз! Има пола станари да скокнат преку балкон,толку е уверливо  :D :D