Author Topic: Голема распродажба на лампи!  (Read 10031 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Голема распродажба на лампи!
« Reply #30 on 16.06.2014, Monday, 17:24:11 (Edited 14.06.2018, Thursday, 21:33:03) »
ПРОДАДЕНОДве CE-34Q и две CE-63V фотодетекторски цевки, комплет со подножја.
Цена по договор.


People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Голема распродажба на лампи!
« Reply #31 on 04.04.2018, Wednesday, 10:56:09 »
Мал апдејт на списокот во првиот пост...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Голема распродажба на лампи!
« Reply #32 on 28.06.2018, Thursday, 10:50:15 (Edited 14.11.2018, Wednesday, 00:52:40) »
*ПРОДАДЕНО*Две моќни 813 лампи, нови некористени (NOS), одлични за предавател или лампашки засилувач со голема моќност. Во живо се поголеми отколку што изгледаат на сликите... ;)
Цена преку ПП.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Голема распродажба на лампи!
« Reply #33 on 29.01.2020, Wednesday, 12:51:59 »
Списокот во првиот пост е дополнет и изменет.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline mikromk

 • Нов член
 • *
 • Posts: 22
Те молам стави ги сите лампи кои  се уште ги имаш.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Списокот од првиот пост го апдејтувам кога има промени, тоа што пишува таму е моменталната состојба на лагер.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio