Author Topic: Продавам вишок...  (Read 62252 times)

Offline nikola_bb

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 380
Одг: Продавам вишок...
« Reply #15 on 03.01.2012, Tuesday, 19:58:14 »
Ај ако сакаш димензии на:
-едната е пластична, другата метална, имам повеќе парчиња и од двете, цена 150ден. една
и
-метална, цена 300ден.
барем отприлика

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #16 on 03.01.2012, Tuesday, 20:11:45 »
-едната е пластична, другата метална, имам повеќе парчиња и од двете, цена 150ден. една

Пластичната е ШхДхВ 11х12х5цм, металната 9х11х5цм, и двете се со косина на предниот дел, висината е дадена од позади.

-метална, цена 300ден.

ШхДхВ 13х18х5цм
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #17 on 09.01.2012, Monday, 14:04:41 (Edited 12.03.2014, Wednesday, 00:23:19) »
13. *ПРОДАДЕНО*Kутии за електроника, димензиите се дадени на сликата. По договор може да се направат и предни панели.
Цена: горната 400ден., долната 500ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #18 on 10.01.2012, Tuesday, 16:27:33 (Edited 12.03.2014, Wednesday, 00:23:45) »
14. Пластична кутија специјално наменета за Light Show, назад има приклучоци за светилките и влез за звучник, напред места за потенциометрите со натписи, димензиите се дадени на сликата.
Цена 250ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #19 on 12.02.2012, Sunday, 12:41:03 (Edited 20.01.2017, Friday, 00:43:28) »
15. Метални кутии за уреди, цена 150ден. парче., имам поголема количина од истите...


16. SLA оловни акумулатори 12V/5.5Ah, модел HR 1221W F2, специјално наменети за high efficient discharge апликации, потполно исправни, цена 400ден. парче, имам поголема количина од истите...
Даташит за нив:

Code: [Select]
http://www.battery-usa.com/Catalog/hr_1221w_f2.pdf

17. Високонапонски блок кондензатори, за лампашки уреди и сл. - Aerovox 0,85uF/850V, WIMA 4,4uF/350V, Iskra 1uF/320V


- Голем избор блок кондензатори со различни вредности и работни напони за уреди, свртници и сл. - од 1uF до 10uF,
ова е само мал дел од нив...


Информации барајте преку ПП.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #20 on 15.02.2012, Wednesday, 12:39:08 (Edited 12.03.2014, Wednesday, 00:25:10) »
18. *ПРОДАДЕНО*Продавам поголема количина релиња од следните типови, некои доаѓаат заедно со подножје.
Цена 30ден. парче, над 5 парчиња по 25ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #21 on 21.02.2012, Tuesday, 12:50:30 »
19. Фото-прекинувачи, фабрички, за светилки со моќност до 100W max., погодни за викендички и сл. да палат светло кога ќе се стемни. Имам поголема количина од истите.
Цена 300ден. парче
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #22 on 10.03.2012, Saturday, 00:26:30 (Edited 05.03.2013, Tuesday, 10:23:39) »
*ПРОДАДЕНО*20.Инструмент со стрелка Iskra, нов неотпакуван во кутија.
Цена 400ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #23 on 15.03.2012, Thursday, 15:57:45 (Edited 27.10.2012, Saturday, 21:31:11) »
21. VFD дисплеј со 14 цифри, мултиплексиран, потполно исправен, работи на 12V.
Цена 100ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #24 on 22.03.2012, Thursday, 09:30:30 (Edited 08.07.2012, Sunday, 10:06:36) »
22. Комплетно склопена плочка за "Универзална далечинска контрола" од Емитер 2/2007, без пикот (16F84A)
Code: [Select]
http://www.emiter.com.mk/poveke.php?napis_id=1030Цена 80ден. (без релињата)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #25 on 30.03.2012, Friday, 16:30:07 (Edited 30.03.2012, Friday, 19:13:58) »
23. *ПРОДАДЕНО*Ладилник за процесор, без кулерот, три од пластичните држачи доле му се малце поткршени.
Цена 300ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6320
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Продавам вишок...
« Reply #26 on 30.03.2012, Friday, 22:34:40 »
ова е тоа водено ладење?
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12736
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Одг: Продавам вишок...
« Reply #27 on 30.03.2012, Friday, 22:38:53 »
ова е тоа водено ладење?

Не, ова е само ладилно тело од многу скап кулер за CPU за на LGA775 ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Продавам вишок...
« Reply #28 on 18.04.2012, Wednesday, 12:09:23 (Edited 12.03.2014, Wednesday, 00:26:40) »
24. *ПРОДАДЕНО*Инструмент со стрелка, димензии 180х110mm.
Цена 150ден.
25. *ПРОДАДЕНО*Инструмент со стрелка, за мерење излезна снага, изваден од воена радио-станица, алуминиумско тело.
Цена 150ден.


People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6320
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: Продавам вишок...
« Reply #29 on 18.04.2012, Wednesday, 18:08:35 »
LordZi овој мерачот на снага, од колку до колку W покажува ? Дали има и SWR метар на него или само ват метар?

Ако ги имаш и остананите делови од станицата стави ги на оглас ;)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.