Author Topic: Распродажба на трансформатори  (Read 15019 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #30 on 07.11.2013, Thursday, 16:11:57 (Edited 14.04.2018, Saturday, 18:59:15) »
32. 100W, секундарни напони 3,5V, 36V (17V+19V).
Цена 650ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #31 on 21.01.2014, Tuesday, 13:45:23 (Edited 14.04.2018, Saturday, 18:59:27) »
33. *ПРОДАДЕНО*>600W, секундар 2x16V
Цена 1200ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #32 on 30.01.2014, Thursday, 11:39:44 (Edited 14.04.2018, Saturday, 18:59:46) »
34. 25W, секундарни напони 2, 4, 6.3 и 12V.
Цена 300ден.
35. 24W, секундар 2х6V/2А
Цена 250ден.


People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline 5RuseV

 • Нов член
 • *
 • Posts: 44
 • Gender: Male
Трансформаторот под број 33 дали сеуште ти е на лагер и дали ќе биде погоден за некое појачало ??

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Уште го имам, а ако најдеш засилувач да му треба тој напон, ќе го биде, зошто да не, како што е големо трафото може да направиш и повеќе канали...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline ZekoZekic

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 59
 • Gender: Male
Дали уште ги имаш трансформаториве бр.25 и бр.35 и кој од овие би ми бркал работа за појачало со TDA 7560?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #36 on 07.02.2014, Friday, 14:40:09 (Edited 07.02.2014, Friday, 14:42:59) »
Напонот ќе одговара и на двата, ама нема да ја извадиш полната моќност од засилувачот, поготово ако ги правиш сите 4 канали...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline ZekoZekic

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 59
 • Gender: Male
а да не имаш да ми понудиш друго трафо кое би одговарало за моево појачало?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Па разгледај низ темата, можда 12 и 13 ќе ти одговараат...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #39 on 14.02.2014, Friday, 12:37:42 (Edited 14.04.2018, Saturday, 19:00:16) »
36. *ПРОДАДЕНО*360W, примар 120-220-240V, секундар 90-100-110V, 1.5A
Цена 800ден.


People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #40 on 01.03.2014, Saturday, 15:09:41 (Edited 14.04.2018, Saturday, 19:00:26) »
37. Пар 5к/8ома излезни трафа за лампашки SE засилувач со EL84, PL84, ECL82 итн...
Цена 500ден. двата

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #41 on 02.01.2015, Friday, 10:48:14 (Edited 14.04.2018, Saturday, 19:00:37) »
38. Трафо за лампаш, 100W, секундари - аноден напон 2х250V, два независни напони за греење 7,2V и 7,4V (мерено неоптоварено, иначе и двата се мотани со 0,8mm жица).
Цена 700ден.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #42 on 21.01.2015, Wednesday, 16:40:09 (Edited 14.04.2018, Saturday, 19:00:48) »
39. *ПРОДАДЕНО*Пригушница, моќност 200W, индуктивност 0,3H, DC отпор 3,9ома, мотана со жица 0,9mm дијаметар, има воздушен процеп на средниот столб.
Цена 400ден.


People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #43 on 26.01.2015, Monday, 12:42:15 (Edited 14.04.2018, Saturday, 19:00:59) »
40. Трафо во кутија, секундари 4,6V и 6V, 5А.
Цена 350ден.


People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Одг: Распродажба на трансформатори
« Reply #44 on 27.08.2015, Thursday, 21:00:57 (Edited 14.04.2018, Saturday, 19:01:12) »
41. *ПРОДАДЕНО*Торусен трансформатор, моќност 107W, секундари 2х12V/4А и 11V/1А
Цена 1000ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio