Author Topic: Распродажба на витропласт  (Read 262 times)

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 144
Распродажба на витропласт
« Opened on 16.06.2021, Wednesday, 10:56:46 »
Витропласт лента, двострано каширана со димензија 1000mm x 80mm x 1,6mm = 100 ден.

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 33
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Распродажба на витропласт
« Reply #1 on 21.06.2021, Monday, 17:51:02 »
Локација?

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 144
Re: Распродажба на витропласт
« Reply #2 on 21.06.2021, Monday, 20:10:47 »
Бензинска "Макпетрол" кај "Михајло Пупин" - средното училиште. До 13.00h секој ден до 1 јули.

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 144
Re: Распродажба на витропласт
« Reply #3 on 20.07.2021, Tuesday, 11:30:23 »
219896671-2876019835981350-1810117450941115515-n" border="0
Топтан двостран вистропласт. Околу 150 парчиња двостран витропласт, од кои 85+ со димензии 1000mm x 80mm. Се заедно 1500 ден.