Author Topic: Продавам нови вишок уреди за автоматика  (Read 490 times)

Offline ivan_cabuk

  • Нов член
  • *
  • Posts: 18
  • Gender: Male
Нов активен 3фазен инвертер комплет во кутија Bonfiglioli ACT401-13-FA 2.2kW 5.8A  20 000ден.


Термо-магнетни прекинувачи Schneider Electrics GV2; 1 од 1,6 до 2,5А 2000ден  и  1 од 6 до 10А 2500ден.


Контактор Schneider Electrics 18А 3P 7.5kW 220VAC 1500ден.


Реле со подножје Finder 10A 220V 500ден.


Шуко за ДИН монтажа АББ 500ден.


Асиметричен тајмер Carlo Gavvazi DCB51 4000ден.


7инчен ЛЦД дисплеј програмабилен Интерфејс Weintek МТ6070iH 5000ден.