Author Topic: Пролетна чистка  (Read 476 times)

Offline JOCO

  • Нов член
  • *
  • Posts: 45
Пролетна чистка
« Opened on 07.06.2020, Sunday, 17:47:08 (Edited 10.06.2020, Wednesday, 22:17:57) »
Здраво друштво.Од поодамна сум член на овој форум но поради немање време да се бавам со електроника поради професионални обврски, решив да се ослободам од некои работи и алати,електронски компоненти и друго кои повеќе не ми се потребни.Ќе ставам слики и цена под сликата или ќе биде по договор (ако сте заинтересирани за нешто може да понудите и некоја замена )п.с. списокот ќебиде апдејтуван.поздрав :) :) :)

1.списание ЕМИТЕР од 2006 до 2013 година во одлична состојба,некои години се комплет а од некои фали по некој број,ќе ставам список подоцна2.Аналоген мултиметар Волткрафт донесен од геманија хамбург мн малку користен во одлична состојба 1000 денари
3.Гравирка Trovex во одлична состојба со повеќе додатоци за неа,со можност да се монтира на работна маса и сајла за недостапни места.Цена 1000 денари
4.Лемило Solomon 400 денари
5. Интегрални кола ICL7107  5 парчиња нови неупотребени. цена по договор


6, Пик моикроконтролери 2 перчиња нови.цена по договор


7,Нова кутија неупотребувана цена 200 денари
8,Метална кутија од исправувач на напон (не е баш во добра состојба,и треба фарбање) цена 300 денари9,Трансформаторче ново за на печатена плочка 300 денари


10,АЛУ ладилник 100 денари


11,ППК ЕСР МЕТАР Недовршена 150 денари ,а по договор може и со другите делови што фалат ги имам


12,Повеќе ППК од проекти од емитер,за некои ги имам елементите а и ќе ви ја пратам статијата од емитер ако сакате да ги направите,цена по договор13.Breadboard мн малку користена 200 денари