Author Topic: Распродажба на непотребни работи. НАМУЛУВАЊЕ НА СИТЕ ЦЕНИ ЗА 20%  (Read 870 times)

Offline spiritos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
 • A waking ghost
1. Касетен дек PIONEER CT300, најден у подрум, за делови. Цена по договор.2. Трансформатор 63VA, 220v со излез 5 и 12 волти. Цена350 ден.3. Трансформатор 160VA, 220v со излез 5 и 36 волти. Цена 500 ден.4. Манометар 35 бари. Цена по договор.

Offline spiritos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
 • A waking ghost
Re: Распродажба на непотребни работи
« Reply #1 on 04.04.2020, Saturday, 13:32:33 (Edited 25.05.2020, Monday, 10:19:46) »
5. Развојна околина Mikroelectronika EasyAVR5A. Нова не користена, купена од логин 2010. Цена 1800 ден или понудена цена


6. Аналоген мултиметар Ц20-05 со кабли. Цена 700 ден.


Offline spiritos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
 • A waking ghost
Re: Распродажба на непотребни работи
« Reply #2 on 06.04.2020, Monday, 18:26:41 (Edited 25.05.2020, Monday, 14:29:58) »
7. Списание ЕМИТЕР, поединечен број 50 ден, мин 5 броја. Комплет 400. Za pogolema kolicina soodveten popust
........... Postarite broevi se stoeni vo registar, imaat 2 dupcinja
Kompleti 98,99,2000,2003,2007-2012
raspar 2002(5-12);2005(3,9-12); 2004(1-5); 2009(2-12);2011(5-10);2010(1,4-12), 95(1-5)
П.С сликата е од нет ме мрзеше да ги сликам сите броја. :D


8.    Нови не користено AMP Netconnect Мрежни и телефонски конектори и соодветен адаптер за нив. Ги имам повеќе на број. Цена 100 ден парче.Offline spiritos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 13
 • Gender: Male
 • A waking ghost
Re: Распродажба на непотребни работи
« Reply #3 on 25.05.2020, Monday, 14:39:13 (Edited 26.05.2020, Tuesday, 20:37:40) »
9. Разни списанија за електроника. Цена 30 ден парче.10. Се продава сочуван радио касетофон Gold Star Cr-101. Цена 650 ден, или понудена цена.