Author Topic: Продавам лемна станица Parkside  (Read 364 times)

Offline nikigo

  • Нов член
  • *
  • Posts: 1
Продавам лемна станица Parkside
« Opened on 10.03.2020, Tuesday, 21:47:56 (Edited 16.06.2020, Tuesday, 09:56:57) »
На продажба е лемна станица Parkside plsd 48 а1. Користена е за еден проект и сега е вишок. Цена 1500денари
Продадено