Author Topic: NIVELCO Nivoswitch  (Read 361 times)

Offline robpas

  • Нов член
  • *
  • Posts: 0
NIVELCO Nivoswitch
« Opened on 16.01.2020, Thursday, 10:42:53 »
Се продава професионален мерач на ниво (нов неотпакован), на лагер 2 парчиња,
Производител: Nivelco
Модел: Nivoswitch RCM-401-3
повеќе инфо за моделот на

цена за парче: 16000 денари.