Author Topic: Продавам вишок - готови уреди, модули, плочки...  (Read 18700 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок - готови уреди, модули, плочки...
« Reply #60 on 26.04.2020, Sunday, 12:10:39 (Edited 09.08.2020, Sunday, 21:32:48) »
70. *ПРОДАДЕНО*Засилувач за сабвуфер, целосно транзисторски (BDX66/67), со закаснето вклучување и DC заштита за вуферот, нископропусниот филтер е според шема на Rod Elliot, горната резна фреквенција може да се подесува од 53 до 160Hz, а може и да се исклучи филтерот и да се користи како обичен засилувач.
Цена 800ден.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок - готови уреди, модули, плочки...
« Reply #61 on 02.05.2020, Saturday, 14:20:53 (Edited 25.02.2021, Thursday, 16:33:50) »
71. *ПРОДАДЕНО*Light Show 3x600W во ритам на музиката, со вграден микрофон - нема потреба од поврзување со засилувач, со регулација за секој канал посебно - басови, средни и високи. Доаѓа заедно со светилки и држачи за нив, кои се монтираат со стеги, брзо и едноставно, без бушење или сл.
Цена 1000ден.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок - готови уреди, модули, плочки...
« Reply #62 on 06.05.2020, Wednesday, 16:33:12 (Edited 29.05.2020, Friday, 09:55:55) »
72. *ПРОДАДЕНО*Вуфер 12 инчен (30cm) US BLASTER USB2830, моќност 400W, импенданса 4 оми, потполно нов некористен, одличен за сабвуфер, цена 3000ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12736
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Хахахахаха ;D ;D ;D... јас помислив дека е некое порно списание ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12736
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Хахахахахахаха ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline mikromk

 • Нов член
 • *
 • Posts: 22
поз 70 дали го имаш.
Дали работи дирекно на излез предвиден за  sub woofer

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Го имам уште, може да се приклучи на излез за вуфер, а може и на обичен излез пошто има филтер во самиот засилувач.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline mikromk

 • Нов член
 • *
 • Posts: 22
По Карго Експрес со одкуп од  Охрид сум

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Пиши ми на ПП податоци и утре го праќам.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
73. Плочка за ESR-LCF инструмент од miron63, избушена и заштитена со калафониум, купувачот ќе добие комплетна документација и фајлови, упатство за калибрирање и користење, плочка, шема, hex фајл, се што треба...
Цена 60ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3118
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
74. Vintage тјунер RIZ 730 произведен 70-те години од минатиот век, потполно исправен и сочуван.
Цена 1200ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio