Author Topic: Собна антена за прием на дигитален терестијален сигнал  (Read 5470 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6320
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Добро ја имаш склопено, само сепак ке ти кажам пак, најдобро нека ти биде поставена до прозор каде се гледа Водно. Ајде потака можеш и да ставиш една жица од позади која ке биде во својство на рефлектор.... секако ако има потреба за појак сигнал.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Zan

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 861
Дај кажи димензии на диполот

Две жици по 11 цм.
Жан