Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Сè останато / Re: Машина за виткање арматура
« Last post by Devil on 22.06.2021, Tuesday, 18:04:32 »
Има на страниве за купи-продај се наоѓаат половни моторедуктори солидни.
2
Сè останато / Re: Машина за виткање арматура
« Last post by Zan on 22.06.2021, Tuesday, 17:36:55 »
Само што ја најдов странава, имаат на продажба ел. мотори со редуктор. Не ја познавам марката мене скапо ми делува и на страната освен телефонски број други информации нема.
Code: [Select]
https://unimer.mk/index.php?route=product/category&path=124
Не се скапи моторите, реални се цените. Ќе ти се исплати за кратко време ако имаш редовно работа.
3
Сè останато / Re: Машина за виткање арматура
« Last post by Nikol4e on 22.06.2021, Tuesday, 17:02:35 »
Не е скапо, зависи колку работа имате. Мене ми рекоа 5/6000 ке кошта комплет со редуктор, а самата машина би давала 50евра на ден. Ама искачаат шанси во животот кои не би требало да ги пропуштиме, па ќе почека оваа машина за правење.
4
Сè останато / Re: Машина за виткање арматура
« Last post by GigaWatt on 22.06.2021, Tuesday, 11:24:37 »
Да да, скапи се... поевтино е да земеш индустриска дигалка.
5
Па телеком, нико, анхоч нептун имаш. сега се 200-300 еу ама баш грмат. Значи мојш свадба да напрајш со ними поскромна :D

Мислев на плеери во стилот на MP3 плеери, како што имаше на времето... персонални, за џонгинг ;D.

Сега сите слушаат на телефони, веќе не знам ни некој дали помни за што правам муабет ;D ;D ;D. Дискмен, ама без дискови ;D ;D ;D.
6
Сè останато / Re: Машина за виткање арматура
« Last post by Mkdsime on 21.06.2021, Monday, 20:22:10 »
Само што ја најдов странава, имаат на продажба ел. мотори со редуктор. Не ја познавам марката мене скапо ми делува и на страната освен телефонски број други информации нема.
Code: [Select]
https://unimer.mk/index.php?route=product/category&path=124
7
Продавам / Re: Распродажба на витропласт
« Last post by MURO on 21.06.2021, Monday, 20:10:47 »
Бензинска "Макпетрол" кај "Михајло Пупин" - средното училиште. До 13.00h секој ден до 1 јули.
8
Продавам / Re: Распродажба на витропласт
« Last post by tanatos on 21.06.2021, Monday, 17:51:02 »
Локација?
9
Quote
И јас исто би направил ;). Уште да имаше добри транспортни плеери на пазарот кај нас, добро ќе беше ::).
Па телеком, нико, анхоч нептун имаш. сега се 200-300 еу ама баш грмат. Значи мојш свадба да напрајш со ними поскромна :D
Quote
Да, оглувен си, сите сме :P :D.

на индукаторов за звук ( као ве-у метар софтверски) после 16-18 кхз покажува нула. инаку до 16-17 ги слушам, за сега добро е :D
10
Нема проблем... криво ми е што ништо не се среди, но... тоа е тоа, life goes on...
Pages: [1] 2 3 ... 10