Македонски форум за електроника

Огласи и понуди => Продавам => Topic started by: JOCO on 07.06.2020, Sunday, 17:47:08

Title: Пролетна чистка
Post by: JOCO on 07.06.2020, Sunday, 17:47:08
Здраво друштво.Од поодамна сум член на овој форум но поради немање време да се бавам со електроника поради професионални обврски, решив да се ослободам од некои работи и алати,електронски компоненти и друго кои повеќе не ми се потребни.Ќе ставам слики и цена под сликата или ќе биде по договор (ако сте заинтересирани за нешто може да понудите и некоја замена )п.с. списокот ќебиде апдејтуван.поздрав :) :) :)

1.списание ЕМИТЕР од 2006 до 2013 година во одлична состојба,некои години се комплет а од некои фали по некој број,ќе ставам список подоцна
(https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRzAoMkHu5Oj1WoszOCfFteyzAzMJ-7H5FHHIjJS53ixoLlyxvi&usqp=CAU)
(https://i.imgur.com/dz7Zo19g.jpg)

2.Аналоген мултиметар Волткрафт донесен од геманија хамбург мн малку користен во одлична состојба 1000 денари
(https://i.imgur.com/1roHYwb.jpg)
(https://i.imgur.com/9UgVW9m.jpg)
(https://i.imgur.com/28AAWju.jpg)

3.Гравирка Trovex во одлична состојба со повеќе додатоци за неа,со можност да се монтира на работна маса и сајла за недостапни места.Цена 1000 денари
(https://i.imgur.com/PYwt3Ex.jpg)
(https://i.imgur.com/tATRL0Q.jpg)
(https://i.imgur.com/rJFXWoX.jpg)

4.Лемило Solomon 400 денари
(https://i.imgur.com/hKmkMst.jpg)
(https://i.imgur.com/Jyua4d7.jpg)
(https://i.imgur.com/w0N1I6u.jpg)

5. Интегрални кола ICL7107  5 парчиња нови неупотребени. цена по договор
(https://i.imgur.com/iF731FL.jpg)

6, Пик моикроконтролери 2 перчиња нови.цена по договор
(https://i.imgur.com/3DTgmoe.jpg)

7,Нова кутија неупотребувана цена 200 денари
(https://i.imgur.com/oll0cZ7.jpg)
(https://i.imgur.com/II8zArX.jpg)
(https://i.imgur.com/EEhanGU.jpg)

8,Метална кутија од исправувач на напон (не е баш во добра состојба,и треба фарбање) цена 300 денари
(https://i.imgur.com/7aIHT3U.jpg)
(https://i.imgur.com/SyVs5VW.jpg)

9,Трансформаторче ново за на печатена плочка 300 денари
(https://i.imgur.com/eZLGqer.jpg)

10,АЛУ ладилник 100 денари
(https://i.imgur.com/owVprYr.jpg)

11,ППК ЕСР МЕТАР Недовршена 150 денари ,а по договор може и со другите делови што фалат ги имам
(https://i.imgur.com/DD3KAzL.jpg)

12,Повеќе ППК од проекти од емитер,за некои ги имам елементите а и ќе ви ја пратам статијата од емитер ако сакате да ги направите,цена по договор
(https://i.imgur.com/4t9RAy8.jpg)
(https://i.imgur.com/FB6wGun.jpg)

13.Breadboard мн малку користена 200 денари
(https://i.imgur.com/X2k6wOb.jpg)