Author Topic: Отпорници 1/8W 220ohm  (Read 528 times)

Offline tomce

  • Ентузијаст
  • **
  • Posts: 62
Отпорници 1/8W 220ohm
« Opened on 04.03.2022, Friday, 21:53:21 (Edited 11.03.2022, Friday, 12:12:55) »
Дечки не најдов во куманово.
А само за оваа не ее иде во скопје или поскапо карго да искочи.

Ми требааѕ 50тина парчиња 1/8Њ 220охм зс лед.

Каде се продава електроника во куманово или некој да нема на  лагер да даде

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5324
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Re: Отпорници 1/8W 220ohm
« Reply #1 on 11.03.2022, Friday, 12:40:02 »
Зошто не си нарачаш онлајн од логинг/ гац/ бдс/ алфа ?
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!