Author Topic: Ми треба помош за конфигурирање на Kodi  (Read 1027 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
сци-фи, од типот на дискавери нешто како нејшнал планет, дискавери, музика нешто и спорт. Абе види, ако не ти е зорт сега, да не те малтретирам.

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 209
Ќе седнам викендов, ке средам листа и ке ти пуштам.
Ке видам некоја кракирана апликација за windows ако најдам и ке ти пуштам.

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 707
 • Gender: Male
Ќе седнам викендов, ке средам листа и ке ти пуштам.

И ја би листа ако е можно. ;)


Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
Старите рекле на поп и на дете не се обеќат, а на нас ич :)
Шала на страна што направи, дали најде слпбодно време ?

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 707
 • Gender: Male
Па можеби уште ја прави листата, на нас останува да чекаме. :)


Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
Можно е :D А може и да не подзаборајл, темата беше на 3-та страна