Author Topic: Проблем со машина за перење алишта  (Read 755 times)

Offline DS

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 105
 • Gender: Male
Имам проблем со машината за перење алишта. Машината е нова Беко со некој си про смарт инвертор мотор.Проблемот е следниот. Секогаш кога ке го допрам бубањот со боси нозе на плочките дрма струја 😊😊😊, кога ке заврши со перење многу појако дрма, отколку кога стоела исклучена подолго време. 🙂

Што може да е проблемот? Проблем со заземјување во инсталација или нешто со пералната? Што и како да проверам?

Ви благодарам 🙂
loading...

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3186
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Ова личи на класичен проблем со заземјувањето, викни некој да измери отпор со инструмент.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio