Author Topic: Кулер за HP Elitebook 840 G2  (Read 7184 times)

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 226
Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Opened on 27.01.2023, Friday, 13:10:32 »
Здраво на сите.

Ми треба едно кулерче за конкретниот модел.
На неколку места каде што прашав ми кажаа ептен нереални цени.

Е сега да прашам, можеби некому му се наоѓа таков кулер или сличен во димензии, имено битна е дебелината на кулерот околу 11 милиметри и е со 4ри жички и работи на 5в(ке се обидам да го сместам во оригиналното куќиште на кулерот) . Доколку некој има таков би бил преблагодарен да ме исконтактира.

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 226
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #1 on 30.01.2023, Monday, 00:27:11 »
Никој? 🙃

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 732
 • Gender: Male
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #2 on 30.01.2023, Monday, 16:45:00 »
Сите се за германија отидени!


Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4080
 • Gender: Male
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #3 on 30.01.2023, Monday, 21:25:21 »
БАШ... ми се мота некој... ќе побара.

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 226
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #4 on 31.01.2023, Tuesday, 21:12:16 »
Дане најде? 8)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4080
 • Gender: Male
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #5 on 10.02.2023, Friday, 14:55:05 »
не су дома (кичево) уште појден...

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 226
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #6 on 07.03.2023, Tuesday, 22:45:37 »
Ај да освежам муабетот :)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4080
 • Gender: Male
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #7 on 07.04.2023, Friday, 14:43:00 »
Аамо ладњак сум имал и тој скршен :/

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4080
 • Gender: Male
Re: Кулер за HP Elitebook 840 G2
« Reply #8 on 07.04.2023, Friday, 14:44:29 »
П.с. има некој кинески ќе ги аликна недела, не се баш за лаптоп ама може ќе ги напасираш.