Author Topic: Подобри го 4G сигналот со телевизиска антена  (Read 6734 times)

Offline RadioLjubitel

  • Нов член
  • *
  • Posts: 34
  • Во сеќавање на Дарија Дугина (Платонова)
    • Македонски форум за електроника
Еве како некој се сетил, па работи: