Author Topic: Помош со превод  (Read 538 times)

Offline emily

  • Нов член
  • *
  • Posts: 2
Помош со превод
« Opened on 02.02.2021, Tuesday, 16:48:03 »
Здраво, ми треба доколку познавате или знаете да ми препорачате некој преведувач од англиски на македонски за стручна литература, темата е од областа на електрични машини.