Who's Online

Show
User Time Action
Guest 09:46:22 Viewing Who's Online.
Guest 09:46:05 Viewing the board Купувам.
Guest 09:45:43 Viewing the topic Засилувач за 50/60 Hz е пронајдок на годината во Македонија.
Guest 09:45:23 Viewing the topic Помош за GSM SMS & Call контролер со NOKIA.
Guest 09:45:19 Viewing the board Општа дискусија.
Guest 09:45:03 Viewing the topic Направи сам: Мобилен телефон ?!.
Guest 09:44:40 Viewing the topic Širokopojasne KT antene.
Guest 09:44:30 Viewing the topic Ајде да се собереме и да му помогнеме на малиот Иван.
Guest 09:44:27 Viewing the topic Приватни часови.
Guest 09:43:20 Viewing the topic Случајни муабети.
Guest 09:42:14 Viewing the topic Клипчиња.
Guest 09:41:48 Viewing the topic Печатење на плочки, трансвер хартија, сито печатење и с.л..
Guest 09:41:20 Viewing the topic TSS звучници - самоградба.
Guest 09:41:09 Viewing the topic Купувам интегрално коло.
Guest 09:41:03 Viewing the topic Случајни муабети.
Guest 09:40:45 Viewing the topic Шема за TDA1554Q.
Guest 09:40:23 Viewing the topic Звучници со Visaton и Vifa Драјвери .
Guest 09:39:45 Viewing the topic Сериски кабел за фискален печатар Synergy PF500.
Guest 09:39:13 Viewing the topic Осцилоскоп.
Guest 09:38:50 Viewing the topic Инвертер Шема :).
Guest 09:38:23 Viewing the topic Општи прашања поврзани со трансформатори и различни типови на напојувања.
Guest 09:38:01 Viewing the topic Carrier system.
Guest 09:37:51 Viewing the topic The "balg-it" Forum.
Guest 09:37:42 Viewing the topic Случајни муабети.
Guest 09:37:32 Viewing the topic Страници со курсеви за радиоаматери и блог за истите во Македонија.
Guest 09:37:29 Viewing the topic Најопшто околу радио техника.
Guest 09:37:28 Viewing the topic Апаратче кое свири побрзо кога се приближувам.
Guest 09:36:43 Viewing the topic Продавам непотребни работи.
Guest 09:36:36 Viewing the topic Ај со сеќа нека им е на сите што се на Telekabel ;).
Guest 09:36:21 Viewing the topic Предлог за воведување рубрика „Донација„.
Guest 09:35:28 Viewing the topic Продавници за електронски компоненти во Скопје.
Guest 09:34:50 Viewing the topic Засилувач со една ламба во А класа (2W).
Guest 09:34:28 Viewing the topic Ретки електронски компоненти.
Guest 09:34:03 Viewing the topic HP Compaq Presario V6000 - проблем со USB (Unknown device).
Guest 09:32:59 Viewing the topic Случајни муабети.
Guest 09:32:33 Viewing the topic Ампер/волт метар со PIC16F876.
Guest 09:32:02 Viewing the topic Аудио картица за PCI слот.
Guest 09:32:01 Viewing the topic Општи прашања поврзани со аналогната електроника.
Guest 09:31:53 Viewing the topic Смешни и интересни цитати.
Guest 09:31:28 Viewing the topic Форумска збиранка.
Show