Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Уште еден поедноставен склоп за истата намена:


3
Сè останато / Re: Студентска пракса
« Last post by Devil on 06.05.2021, Thursday, 08:18:49 »
Здраво, убаво би било да посочиш во кој дел/ градови бараш пракса.
4
Сè останато / Студентска пракса
« Last post by iNeed2p on 05.05.2021, Wednesday, 14:44:56 »
Здраво, дали некој може да предложи кај кои компании во Македонија би можел да се обратам за студентска пракса од областа на електроника, поточно смер КХИЕ на ФЕИТ. Доколку сте имале претходни искуства или знаете дека имаат потреба од практиканти. Фала, поздрав.
5
Компјутери и галантерија / Re: Dumps
« Last post by GigaWatt on 05.05.2021, Wednesday, 12:50:57 »
PC Motherboard BIOS Dump

Manufacturer: Asus
Model: P6X58D-ECode: [Select]
https://cloud.mail.ru/public/xNN9/pvCFEk8RD
Code: [Select]
https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/21C952E388C1451EB73FB6B5BA6BB1C9Y
Code: [Select]
https://elektrotanya.com/asus_p6x58d-e_bios_dump.7z/download.html
6
Јас го имам програматорот, ако го нарачаш, ќе ти го испрограмирам ;).
7
Алат / Re: Гравирки и слични електрични машини
« Last post by GigaWatt on 05.05.2021, Wednesday, 00:58:45 »
Ајде малку попрецизно на кои мислеш? А може и некои корисни додатоци да споделиш за гравирката. :)

Па од овие ;).

Code: [Select]
http://elektronika.mk/index.php?topic=14071.0
За другото што рече, имам во темава ставено ;).

Code: [Select]
http://elektronika.mk/index.php?msg=124694
8
Побарувања / Re: Прашање за форумот
« Last post by GigaWatt on 05.05.2021, Wednesday, 00:55:47 »
Дали има можност форумот да добие night mode изглед?

Не, моментално нема таква опција форумот... тоа зависи од theme-от кој моментално го користи форумот, некои themes имаат night (dark) mode, овој theme нема, стар е, од пред... 8, 9 години е :-\.

Бара многу CSS tweaking, пошто не секој theme одговара на секој форум, плус ќе треба mods да се реинсталираат, па може да не сака да ги фати на таа тема... многу работа е.
9
Забава / Re: Смешни слики
« Last post by GigaWatt on 05.05.2021, Wednesday, 00:48:05 »
Цареви ;D ;D ;D.
10
Забава / Re: Смешни слики
« Last post by krema on 03.05.2021, Monday, 15:52:43 »
Pages: [1] 2 3 ... 10