Author Topic: Продавам вишок...  (Read 67377 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #225 on 09.08.2020, Sunday, 13:00:29 (Edited 25.02.2021, Thursday, 16:31:48) »
171. *ПРОДАДЕНО*Слушалки AKG K512 MkII, скоро и некористени, практично само неколку саати, едино е сменет „тапацирот“ на headband-от бидејќи оригиналниот се одлепи од стоење ???.
Цена 2000ден.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline tanatos

 • Нов член
 • *
 • Posts: 34
 • Gender: Male
 • Menace
Re: Продавам вишок...
« Reply #226 on 09.08.2020, Sunday, 15:13:27 »
Дали имаш од 12, 133 и дали 169 е слободно?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #227 on 09.08.2020, Sunday, 15:18:56 »
Имам од 12, 133 и 169, пиши ПП ќе се договориме.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #228 on 08.09.2020, Tuesday, 19:23:07 »
172. Пластична кутија, димензии 150x125x70mm.
Цена 150ден.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #229 on 21.09.2020, Monday, 14:03:25 (Edited 20.10.2020, Tuesday, 23:25:14) »
173. Sennheiser TM-003 микрофонски/MC трансформаторчиња, однос 1:15, 200оми.
Цена 20е. на парче, попуст за повеќе.People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #230 on 25.09.2020, Friday, 13:56:57 (Edited 26.03.2021, Friday, 15:41:50) »
174. *ПРОДАДЕНО*Грамофон Tosca Hi-Fi, всушност шасијата е BSR P128R (Made in Britain), солидно направен, тањирот е алуминиумски и е прилично тежок. Мехнички е исправен, исчистен од старото и подмачкан со ново масло, нема кертриџ и игла, со некои посолидни има потенцијал да биде сосема пристоен уред. Фали и капачето во средина на тањирот.
Цена 1000ден.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #231 on 12.11.2020, Thursday, 13:19:31 »
175. Поголема количина операциски засилувачи TL072 останати од еден проект, нови некористени.
Цена 10ден. минимум 5 парчиња.

People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #232 on 02.07.2021, Friday, 15:23:42 (Edited 30.08.2021, Monday, 22:36:10) »
176. *ПРОДАДЕНО*Списанија SAM и MAJSTOR, самовите се комплетни годишта од 1978 до 1991, фалат само 5 броја - 3,6/78; 3/79; 1,8/80 - вкупно се повеќе од 160 броја, од Мајсторот има 43 броја од 1993 до 1996 мешано.
Списанијата се солидно сочувани според годините.
Ги продавам исклучиво сите заедно, не ги делам поединечно.
Цена 1000ден. се комплет.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #233 on 31.07.2021, Saturday, 16:50:51 »
Летен попуст за самовите погоре, 1000ден. се комплет.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Продавам вишок...
« Reply #234 on 19.03.2022, Saturday, 14:01:22 »
177. Метална кутија, димензии 440 х 160 х 90mm (2RU височина), празна внатре.
Цена како што е на сликата 600ден., без потенциометрите, ву метарот итн. 300ден.
Капачињата на потенциометрите се метални (елоксиран алуминиум).People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio