Author Topic: Барам оригинални LF357  (Read 353 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Барам оригинални LF357
« Opened on 22.06.2022, Wednesday, 18:56:05 »
Ако има некој NOS или одлемувани но исправни стари LF357 нека ми пише во ПП, нови од продавница или „оригинал“ од ибеј-али не ми вршат работа...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Napsterce

 • Нов член
 • *
 • Posts: 29
 • Gender: Male
Re: Барам оригинални LF357
« Reply #1 on 30.06.2022, Thursday, 08:43:18 »
На али има едни добри, но само едни, се друго е фејк

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Барам оригинални LF357
« Reply #2 on 01.07.2022, Friday, 13:07:27 »
Пушти линк да видиме кој се.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Napsterce

 • Нов член
 • *
 • Posts: 29
 • Gender: Male
Re: Барам оригинални LF357
« Reply #3 on 03.07.2022, Sunday, 12:01:30 »
Продавницата е оваа:
Fantasy Electronics CO., Ltd
https://a.aliexpress.com/_mPmpTm6
Јас земав LF357H а сега гледам ги имаат само LF357N и за тие незнам што да ти кажам.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Барам оригинални LF357
« Reply #4 on 03.07.2022, Sunday, 14:53:44 »
Не ми личат на оригинали, искрено. :(
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Napsterce

 • Нов член
 • *
 • Posts: 29
 • Gender: Male
Re: Барам оригинални LF357
« Reply #5 on 04.07.2022, Monday, 13:58:01 »
Нема моментално од тие јас што земав, само N има а тир ми се сомнителни. Јас земав H, метално куќиште https://www.ebay.com/itm/MAB357-2pcs-TESLA-LF357H-J-FET-Input-High-speed-Single-Op-Amp-metal-case-NOS-/173362276379

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3165
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Барам оригинални LF357
« Reply #6 on 04.07.2022, Monday, 14:29:46 »
Да. на ибеј веќе има поголем избор (најверојатно) оригинални, али цените... ::)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio