Author Topic: Електрично возило бе ем ве и-три анализа пдф  (Read 119 times)

Offline Mkdsime

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 152
Материјалов го има да се купи, па незнам дали смеам да го објавам тука и затоа некако шифриран е насловот. Се работи за "научен труд" детална анализа на возилото со цена за секое делче во изработката, на англиски јазик.

Code: [Select]
https://mega.nz/folder/BMATXBoY#GPCXlb2AZfVMn2TAQV3Nnw