Author Topic: Софтверски проблем со токи воки  (Read 4333 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6339
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)

@DX-er: Баш Google-ав... изгледа сите кои имаат флешувано со тој софтвер опасно се имаат зезнато... си пробал dump да бараш од OTP чипот?Дали имаш сретнато некој од тие луѓе да нашол некакво решение?
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12890
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Дали имаш сретнато некој од тие луѓе да нашол некакво решение?

Не, искрен да бидам, само набрзина гуглав, не влегов многу во детали дали некој од нив нашол решение или не :-\.

Мислев дека можеби ти имаш повеќе познавање од тој аспект... бидејќи си радио-аматер и се тоа, нели ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6339
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Не успеав да најдам DUMP :( барем на Google не излезе нешто за симнување кога пишав dump for baofeng bf888s.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6339
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Некој да не има firmware (dump)? Последна надеш пред да им извадам некој дел и да ги фрлам.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.