Author Topic: Проблем со дигитален фотоапарат Samusng ES55  (Read 4319 times)

Offline Acki2009

  • Стручњак
  • ***
  • Posts: 110
Значи фотоапаратот има проблем со објективот пошто пред некое време е паднад на земја, и најверојатно е изместен објективот затоа што кога ќе притиснам на Power објеткиот се отвора и заглавува после тоа не се врака назад. Е сега дали некој има искуство околу тоа да ми каже како да го расклоппам објектиов и дали ќе постигнам нешто со тоа или па од каде може да го набавам и да го заменам со нов.