Author Topic: PayPal донации  (Read 9990 times)

Offline GigaWatt

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 12890
  • Gender: Male
  • Не фалширам
PayPal донации
« Opened on 04.05.2019, Saturday, 20:37:59 (Edited 14.08.2019, Wednesday, 04:58:45) »
Конечно, по иницијатива и барање на Z31GH и Apostol_Cz, најдов време да го имплементирам и ова :P. Во иднина најверојатно ќе биде имплементирано и како копче во лентата со алатки на форумот, но сега за сега, нека стои во оваа тема ;).

Сега, можете да донирате пари за одржување на форумот преку PayPal со ова копче за донации :). Можете да донирате преку вашиот PayPal account или преку вашата кредитна или дебитна картичка. Исто така нема ограничување на минималната и максималната сума која сакате да ја донирате, пишувате колку долари (USD) сакате да донирате (може и со децимални места), ги внесувате поребните информации (PayPal account или кредитна/дебитна картичка) и тоа е тоа :).Доколку кредитната или дебитната картичка ви е во денарска противвредност, конверзијата на средствата се врши според купопродажниот курс на денар во однос на долар на вашата банка. Доколку PayPal account-от ви е подесен во во евра, конверзијата на средствата ја врши PayPal, при што зема некоја многу мала сум за конверзија од евра во долари (некаде околу $0.01 или 0.01 евро... може да проверам online ако ве интересира :)).

ПС: Логото може да се смени или воопшто да го нема :P :D... сликичката ми се виде интересна и затоа ја ставив ;). Не грижете се, не е некој scam, едноставно интересна ми се виде ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."