Author Topic: Кој сака да делиме табла алуминиум?  (Read 1308 times)

Offline LordZi

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3187
  • Gender: Male
  • I'm gonna live forever or die trying...
    • LightCraft Studio
Кој сака да делиме табла алуминиум?
« Opened on 22.06.2018, Friday, 17:10:58 (Edited 28.06.2018, Thursday, 15:17:05) »
Потребна ми е одредена количина алуминиум, а бидејќи ми е многу сам да земам цела табла барам други заинтересирани да го поделиме трошокот. Таблата е со димензии 2х1m , дебелина 3mm, цената и е скоро 4500ден. - прашано во АлКуФе, ако некој знае поефтино на друго место нека пише. Мене би ми завршило работа и четвртина табла, значи ако има уште тројца заинтересирани би било одлично, во краен случај би земал и пола табла со уште еден.
Ако некој е заинтересиран нека пише овде или нека ми прати ПП... ;)

*ЕДИТ* Најдено, клуч на темата.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio