Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Купувам / СРЕДНОТОНЕЦ-ХАЕСЕРСКИ АZ0501/MFP1 4 OMI
« Last post by GOEI on 30.03.2024, Saturday, 12:32:05 »
Барам да купам или да премотам хаесерски среднотонец АZ 0501/MFP1 4 омски
22
Фала Ви за помошта.
23
На брзина од Google.
Code: [Select]
https://www.instructables.com/Simple-Way-to-Convert-Stereo-to-Mono/
Code: [Select]
https://duckduckgo.com/?q=stereo+to+mono+converter+diy&t=ffab&atb=v419-6&iax=images&ia=images
24
Да ,не бев прецизен , влез во излезно појачало.Тао е.
Ова се користи каде имаш стерео сигнал и сакаш да ги споиш во еден.Има логика само за ниски фреквенции.
Иако јас сум само за класични системи 2,0(класично стерео).
25
Не ми е за излезно. За влез во засилувач.
26
Ако ти е за излезно суб појачало  тогаш стави 10к отпорници, имаш еден куп решенија на гооле.
27
Како е најправилно да спојам 2 аудио канали во 1 канал? Со какви отпорници се прави тоа?
Потоа тој сигнал да оди во појачало.
28
Забава / Re: Смешни слики
« Last post by krema on 12.03.2024, Tuesday, 16:16:38 »
29
Звучници / Re: Делови за звучници
« Last post by bicikle on 19.02.2024, Monday, 14:29:22 »
Види логинг гац или зец. Ако не праќаат кажи ќе ја наредиме
30
Забава / Re: Смешни слики
« Last post by krema on 17.02.2024, Saturday, 13:13:09 »
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10