Author Topic: Ми треба помош за конфигурирање на Kodi  (Read 624 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4018
 • Gender: Male
сци-фи, од типот на дискавери нешто како нејшнал планет, дискавери, музика нешто и спорт. Абе види, ако не ти е зорт сега, да не те малтретирам.

Offline MKD-Boy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 209
Ќе седнам викендов, ке средам листа и ке ти пуштам.
Ке видам некоја кракирана апликација за windows ако најдам и ке ти пуштам.

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 699
 • Gender: Male
Ќе седнам викендов, ке средам листа и ке ти пуштам.

И ја би листа ако е можно. ;)