Author Topic: Заземјување паралелно на фаза во продолжен кабел?  (Read 1054 times)

Offline bicikle

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 4018
  • Gender: Male
да не имаш индукција од котурот? Исправени пробаа?