Author Topic: Оглас - embedded програмер  (Read 210 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5323
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Оглас - embedded програмер
« Opened on 29.09.2021, Wednesday, 18:36:23 »
Здраво, фирмата Тримод Тим од Битола има потреба од ембедед програмери со познавање на: C/C++, Arduino, Raspberry Pi, ESP32 и слични платформи
Потребно е и основно познавање на електроника.

Може да контактирате на следниот email
Code: [Select]
info@threemode.comили во порака на фејсбук, зависи што користите  ;D
Code: [Select]
https://www.facebook.com/threemode3/
Доколку има некој заинтересиран слободно обратете се, доколку имате прашања пишете ги на мејл или во порака

Исто доколку има заинтересирани за платена пракса со можно вработување ја има и таа опција.
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!