Author Topic: Студентска пракса  (Read 291 times)

Offline iNeed2p

  • Нов член
  • *
  • Posts: 1
Студентска пракса
« Opened on 05.05.2021, Wednesday, 14:44:56 »
Здраво, дали некој може да предложи кај кои компании во Македонија би можел да се обратам за студентска пракса од областа на електроника, поточно смер КХИЕ на ФЕИТ. Доколку сте имале претходни искуства или знаете дека имаат потреба од практиканти. Фала, поздрав.

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5324
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Re: Студентска пракса
« Reply #1 on 06.05.2021, Thursday, 08:18:49 »
Здраво, убаво би било да посочиш во кој дел/ градови бараш пракса.
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!