Author Topic: Продавам EasyPic7 развојна плоча  (Read 499 times)

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 149
Продавам EasyPic7 развојна плоча
« Opened on 10.04.2021, Saturday, 10:16:21 »
Продавам EasyPic7 развојна плоча, купена пред 1,5 год, и не користена исто толку време. Цена на плочата 6000 ден + гратис дисплеј (не од алиекспрес)

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 149
Re: Продавам EasyPic7 развојна плоча
« Reply #1 on 09.06.2021, Wednesday, 13:37:25 »
5500

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 149
4000

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 149
3500