Author Topic: Збирка Задачи Анализа и Синтеза на Електрични Кола  (Read 543 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12870
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Збирка Задачи Анализа и Синтеза на Електрични Кола
(од Василија Шарац и Билјана Читкушева Димитровска)

download links:

Code: [Select]
https://cloud.mail.ru/public/bSBi/22PQeSxf3
Code: [Select]
https://www.asuswebstorage.com/navigate/a/#/s/CA3D1C5D317B4194A2280E75FE37DBAAY
Code: [Select]
https://app.box.com/s/inepajmxj3of59to3tg17d0i81h4zig8
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5324
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Кога го спушташ фајлот вади дека има тројанци
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12870
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Смени си AV. Од сите три места го симнав, ESET Endpoint не се пожали на ништо... и пред и по extract на архивата.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5324
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Збирка Задачи Анализа и Синтеза на Електрични Кола
« Reply #3 on 23.09.2020, Wednesday, 22:16:08 (Edited 23.09.2020, Wednesday, 22:56:06) »
Windows defender го вади XD

Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12870
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Чоек... шо да ти кажам, изгаси го, извади ја содржината од архивата, пак пушти го ;D. Кај мене ништо не јавува. Сам ја имам пакувано архивата, знам што има во неа, нема никаков malware :D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5324
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
абе не дека не го направив тоа веќе XD, ама сепак некој ќе ја симне ќе му извади истото XD
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12870
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Епа сега... што да ви праам коа симнувате warez ;D.

Бујрум, еве ти контрола за Windows Defender.

Code: [Select]
https://www.sordum.org/9480/defender-control-v1-6/
Enable/Disable по потреба. Не сум јас крив што некој hash од некој тројан некаде се поклопува со hash-от од овој фајл, без притоа Defender да провери header на фајл и дали воопшто може да биде executable (без MZ header, нема теорија) или не. ::)

Да не праам муабет што Defender на пола и више .7z архиви го прави ова. Не сум јас крив за ова, Microsoft или имаат нешто против 7-zip, или треба да си го средат антивирусот (што никогаш нема да се случи и затоа не го користам).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline dr-mr

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 752
 • Gender: Male
Сега го слегнав фајлот од box.com и од cloud.mail.ru, windows 10 не ми покажа или побара ништо.
Сепак се ВРТИ !!!

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12870
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Изгледа Defender-от на Devil му се инфицирал :P ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5324
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
ѓаолско враџуле, нејсе јас си средив, муабетот беше повеќе ако му се појави на некој друг XD
да не испаничат па да речат ова она
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
Ја имате и на страната за факултети, мада не е лошо да имаме бекап.