Author Topic: Гравирки и слични електрични машини  (Read 24924 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
Ја пуштете некој линк од тие карбидните бургии ?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3152
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio

Code: [Select]
https://www.aliexpress.com/item/32799444420.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.15e05864jQ01lL&algo_pvid=83931d60-345c-43c3-b3b6-5518d00877eb&algo_exp_id=83931d60-345c-43c3-b3b6-5518d00877eb-2&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2264037887016%22%7D

Code: [Select]
https://www.aliexpress.com/item/4001118702767.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dWfPrD4
Слични како на првите земав пред година-две од ибеј, а овие вторите ги земав покасно од али.
Првите ги користам цело време,  досега одлично се покажаа, уште сум на првата бургија и уште е остра како на почетокот, овие вторите ги користам по потреба, и тие се сосема ок.
Иначе долго време имав резерва према карбидни бургии бидејќи лесно ми се кршеа ако не користам постоље, ама Zan ме престраши кога пиша дека буши од рака со нив, земав, пробав и јас и еве до сега со внимавање не сум скршил ниедна :).
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
Re: Гравирки и слични електрични машини
« Reply #122 on 01.10.2021, Friday, 18:28:14 (Edited 03.10.2021, Sunday, 01:15:13) »
Мирно ти е рачето тебе, ја живчано су, челичниве парче ги пра, не па ови. Него, што не тури линк од ибеј, што се страмуваш?
Ја чека на еден чојк сталак, зато се наканив на карбидниве.
А инаку, и земав на жена ми електрична

Code: [Select]
https://www.ebay.com/itm/283093009249


за нокти, ептен лежи на рака, повеќе мене ми се наоѓа, мислам дека и овие ќе пасираат.
Иако е на бактерии за 0.8мм не би требало да има проблем.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3152
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Не постои линкот повеќе на ибеј, затоа турив други слични вакви бургии од али.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male
Истiот квалитет се велиш ?

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3152
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Кинески се и тие и тие, ама бркаат работа.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4042
 • Gender: Male