Author Topic: Едноставен стерео-кодер за почетници  (Read 1194 times)

Offline batka

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9425
Едноставен стерео-кодер за почетници
« Opened on 11.12.2010, Saturday, 15:56:24 (Edited 11.12.2010, Saturday, 17:13:24) »
Еве една Шема која работи со сигурност.Ја направиле две дечки од Велес на пластична плочка,избушена како печатена,а водовите се со жици изведени.Среќа, им текнало да стават подножја.Малку меревме,дава стабилни 38 и 19 Кхз и иако не беше вклучена во предавател прогнозирам дека  е добра. Штета што немав апарат да ја сликав кога ја донесоја,ке бевте изненадени од прецизноста на изведбата - секој вод беше под агол и залепен со брз лепак!!! :D