Author Topic: Смешни слики  (Read 469272 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Смешни слики
« Opened on 09.11.2009, Monday, 22:43:31 (Edited 22.01.2010, Friday, 03:42:35) »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Goce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 366
 • Gender: Male
Re: Смешни слики
« Reply #1 on 09.11.2009, Monday, 22:57:42 (Edited 18.08.2013, Sunday, 17:02:42) »
хахахахахах како не го лапнал тој што го снима :)

Post Merge: [time]09 Ноември 2009, 23:32:01[/time]

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5329
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Смешни слики
« Reply #2 on 20.11.2009, Friday, 16:05:55 »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline nCounTr

 • Почивај во мир
 • Стручњак
 • *****
 • Posts: 231
 • Gender: Male
 • Дипл.Ел.Инж.
  • Македонски форум за електроника
Re: Смешни слики
« Reply #3 on 20.11.2009, Friday, 20:04:53 »


Хаха....ова е закон. Подобро е од пред неколку години што го сретнав :)
ESPRIMO Mobile v5505 | Intel Centrino Duo T5450 @ 1,66GHz Santa Rosa | Apacer 4GB DDR2-667MHz | Fujitsu 120GB SATA-150 5400rpm | Intel x3100 384M Memory | Intel PRO/Wireless 3945abg | Gigabit Ethernet | Toshiba Bluetooth v2.0 | Windows 7 x64
АМАН ЧИТАЈТЕ ПРАВИЛA

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Смешни слики
« Reply #4 on 20.11.2009, Friday, 20:06:35 (Edited 20.11.2009, Friday, 20:09:34) »
еве го на македонскиЧувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5329
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Смешни слики
« Reply #5 on 20.12.2009, Sunday, 16:53:17 »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5329
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Смешни слики
« Reply #6 on 23.12.2009, Wednesday, 22:36:24 (Edited 18.08.2013, Sunday, 17:08:48) »
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5329
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Смешни слики
« Reply #7 on 17.01.2010, Sunday, 17:12:28 (Edited 18.08.2013, Sunday, 17:21:34) »
доста се за денес повеќе друг пат  ;D
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1826
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Re: Смешни слики
« Reply #8 on 22.01.2010, Friday, 03:43:55 (Edited 18.08.2013, Sunday, 17:23:12) »
Моторче од запалка и смд компоненти?

Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1826
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Re: Смешни слики
« Reply #9 on 22.01.2010, Friday, 04:02:10 »
Кој има видено порастурена соба на електроничар нека стави :)

Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1826
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Re: Смешни слики
« Reply #10 on 22.01.2010, Friday, 04:25:49 (Edited 18.08.2013, Sunday, 17:25:59) »
Засилувач со лампи... наместо свеќи  ;D

Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3184
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #11 on 22.01.2010, Friday, 09:42:58 »
Quote
Кој има видено порастурена соба на електроничар нека стави Смешко
На моменти моја не е многу поразлична ;D
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5329
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Смешни слики
« Reply #12 on 10.02.2010, Wednesday, 22:16:56 »


ела снајди се ако можеш
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3184
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Смешни слики
« Reply #13 on 10.02.2010, Wednesday, 22:41:37 »
Ова сигурно е у Чаир, се приклучуваат на диво...
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Re: Смешни слики
« Reply #14 on 06.03.2010, Saturday, 17:13:05 »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.