Author Topic: Делови за звучници  (Read 221 times)

Offline Gocko

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 64
Делови за звучници
« Opened on 11.02.2024, Sunday, 12:35:47 »
Дечки, ке ве молам да ми кажете каде во Скопје освен во БТ Електроник има делови за звучници, поточно ми треба овеси (амортизери) гумени 6.5, 8 и 10 инчни.

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 730
 • Gender: Male
Re: Делови за звучници
« Reply #1 on 11.02.2024, Sunday, 19:28:14 (Edited 12.02.2024, Monday, 13:18:47) »
Ако не најдеш во Скопје ќе си нарачаш од али.


Offline mikromk

 • Нов член
 • *
 • Posts: 44
Re: Делови за звучници
« Reply #2 on 11.02.2024, Sunday, 21:35:27 »
На али е сигурно најевтино,
Имаш и во Србија , види на купујемпродајем

Offline Gocko

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 64
Re: Делови за звучници
« Reply #3 on 12.02.2024, Monday, 18:09:26 »
Нарачав јас од али ама овие итно ми ги требаше, мислев знае некој, јас не сум од Скопје.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 4079
 • Gender: Male
Re: Делови за звучници
« Reply #4 on 19.02.2024, Monday, 14:29:22 »
Види логинг гац или зец. Ако не праќаат кажи ќе ја наредиме