Author Topic: Модул за DVB-T2 приемник  (Read 595 times)

Offline MarkoMK

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1001
 • Gender: Male
Модул за DVB-T2 приемник
« Opened on 26.05.2023, Friday, 21:13:36 »
Дечки
ги гледав овие модули на Aliexpress за DVB-T приемник.

https://www.aliexpress.com/item/1005004833058054.html?spm=a2g0o.productlist.main.85.27df457aLwp9cQ&algo_pvid=ed124d29-8420-4fb9-b41c-33c9365abe01&algo_exp_id=ed124d29-8420-4fb9-b41c-33c9365abe01-45&pdp_npi=3%40dis%21MKD%211135.44%21738.04%21%21%21%21%21%40210219c216851284382088968d0777%2112000030657834098%21sea%21MK%210&curPageLogUid=bCl2dZbYftEZ

Дали имате некакво искуство?
Според она што го пишува во текстот, мислам дека се работи за матична плоча за ТВ - универзална.
Се мислам дали може оваа плоча да се замени во некој ТВ што има исправен екран?

или евентуално да си направиш сам телевизор???
Life is too short to remove USB safely ..

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5329
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Re: Модул за DVB-T2 приемник
« Reply #1 on 30.05.2023, Tuesday, 09:08:04 »
Така изгледа ама ти контактирај ги да видиш дали е компатибилно со плочата/ мониторот што го имаш да не излези дека нема да може да работи едно со друго
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!