Author Topic: TV LED ST ST-43KL5500 Само стендбај има  (Read 297 times)

Offline gonik

  • Нов член
  • *
  • Posts: 34
TV LED ST ST-43KL5500 Само стендбај има
« Opened on 09.04.2023, Sunday, 20:34:43 »
Фирма: ST
Матична плоча: TP.S506.PB801
Панел: ST3151A04-8
Флеш: 25L3206Е
Проблем: Има само стендбај и не сака да се запали, ниту на далечинско, ниту на самиот ТВ. Ги има сите потребни напони на плочата. Најверојатно е паднат софтверот, ама ништо слично не можам да најдам за оваа комбинација на плоча и панел. Некоја помош нешто ...