Author Topic: Токи воки на 2,4GHz, 1.5km домет  (Read 1739 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6340
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Токи воки на 2,4GHz, 1.5km домет
« Opened on 14.02.2022, Monday, 19:45:07 »
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.