Author Topic: Радиоаматерски сателит 27 години во вселената и оперативен  (Read 1736 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6340
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Сателитот АО-27 слави 27 години како работи во вселената. Повеке на:


Code: [Select]
https://qrznow.com/ao-27-satellite-celebrates-27-years-in-space/
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.