Author Topic: Краток курс по електроника за радиоаматери  (Read 2506 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6340
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Code: [Select]
https://drive.google.com/file/d/0B7Bk3JifFLbScHZXNVZvS21BczA/view
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.