Author Topic: 32 Симплов стерео кодер Прототип  (Read 7286 times)

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 256
 • Gender: Male
32 Симплов стерео кодер Прототип
« Opened on 29.11.2016, Tuesday, 12:15:16 (Edited 02.12.2016, Friday, 02:28:42) »
Здраво дечки еве од мене нов проект стерео кодер 32x симплови кој што е во фаза на печатење на плочката. Верувам дека ке биде многу по добар од тој со 16 симплови.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: 32 Симплов стерео кодер Прототип
« Reply #1 on 29.11.2016, Tuesday, 12:20:10 (Edited 29.11.2016, Tuesday, 13:36:43) »
Браво Диме! Очекуваме слики од готов производ и впечатоци од истиот.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 256
 • Gender: Male
Одг: 32 Симплов стерео кодер Прототип
« Reply #2 on 29.11.2016, Tuesday, 12:28:05 (Edited 29.11.2016, Tuesday, 13:36:53) »
Следниот ке биде 32x оверсамплинг стерео кодер. Дури и фазата на 19килохерц - пилот сигналот ке се симплува на 32 симплови и ке користи плус 2 CD4067 значи ке има 4x CD4067.

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1306
Е ова е веќе кодериште сум видел кодери кодери али ова е кодериште нема мана. Само напред секоја чест Димче
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш