Author Topic: Сложено коло со повеќе ИК -> интегрирана изведба  (Read 26120 times)

Offline rromano

 • Нов член
 • *
 • Posts: 5
Темата е од пред мај 2016 сега сме април 2019 за толку време се учи дизајн на логички кола.
Code: [Select]
https://www.mosis.com/products
Code: [Select]
https://mycmp.fr/technologies/process-catalog/

Сеуште е атрактивна идејата која сакам да ја спроведам.

Ако имаш познавање, пиши на порака твој број да се слушнеме.

(Инаку јас сум на пост дипломски на ФИНКИ и не планирам паралелно и на ФЕИТ :) )

Offline dr-mr

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 778
 • Gender: Male
Немам познавање од дизајн на кастом логички кола.
Компаниите од линковите го работат тоа, произведуваат и во помали количини.
Сепак се ВРТИ !!!

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9425
rromano  имаш веке два поста со иста тема и исти  барања. Одлучи која ке оди, а другата избриши ја !

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12890
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Новата тема отиде во „Понуди“ бидејќи, искрено, не знаев кај да ја ставам... а и барем според мене, е некој вид на понуда за соработка.

Оваа оди под клуч. Нема поента да се дискутира веќе во оваа тема.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."