Author Topic: Помош околу 5W предавател со PLL  (Read 5437 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Добро, еве и мене не ми одговорил на она што го прашав во друга тема на форумов па никому ништо.... не може некој да го натераме да ни помогне освен ако самиот не сака, така да спокојно малце, ако не тој, некој друг ке ти помогне, не е ништо страшно :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline gocebabe

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 103
Ок како и да е не сакам да пишувам ништо стварно има лујѓе што не помага на форумов мада затоа е ова место има стварно лујѓе што не се приклучува по месеци а некои членови се пушта секој ден бара помош и ништо не реагира а има потреба од помош страмота.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
епа има и такви само ке дојдат, ке си зарвшат работа и си одат, ке се појават пак кога ке им треба повторно помош... а они да помогнат? Боже сачувај. Тоа е тоа, секаде во сите свери на општеството има такви. Ама за тоа има и добри, хумани, вредни, паметни луѓе кои не се штедат да помогнат некому. Само треба секој од нас да се запраша кој во која категорија спаѓа.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.