Author Topic: 16 симплов стерео кодер (прототип- Не е тестиран)  (Read 1469 times)

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 256
 • Gender: Male
16 симплов стерео кодер (прототип- Не е тестиран)
« Opened on 23.02.2016, Tuesday, 17:14:46 (Edited 23.02.2016, Tuesday, 22:56:54) »
Ова е следниот стерео кодер кој планирам да го правам


Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9425
Диме ,секоја чест,со ова кодериве ќе *докторираш *.Ме интересира само во пракса ,по твое,кој најдобри резултати ти дал?? 8)

Offline dimce

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 256
 • Gender: Male
Одг: 16 симплов стерео кодер (прототип- Не е тестиран)
« Reply #2 on 23.02.2016, Tuesday, 22:23:28 (Edited 23.02.2016, Tuesday, 22:53:33) »
Овој кодер е најдобар 16 симплов е еден мој пријател ми го даде од Индонезија го прецртал од некој фабрички кодер а и 2х симплево И 8X симплево исто е од него ептен се добри и тие ми се од него.Аудио Лимитерот CROWN  е прецртан од касетен дек CROWN CTD 2200.
Offline MarkoMK

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1001
 • Gender: Male
А за која намена би правел ваков кодер, освен во случај да имам приватна радио-станица???
Life is too short to remove USB safely ..

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9425
Нема за што друго,освен за ФМ предавател во комерцијално подрачје 88-108 Мхз.