Author Topic: Како се вика овој конектор ?  (Read 2405 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Како се вика овој конектор ?
« Opened on 30.11.2015, Monday, 16:09:03 »
Потребен ми е ваков RF конектор како овој на двете слики подоле:

Ако некој има инфо нека пише.

Еве иначе како изгледа и женскиот конектор

Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Zan

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 883
Малку се матни сликите па не знам сигурно, но ми личи на MCX connector.
Жан

Offline MilerovEfekt

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 176
MCX конектор е ова.

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6340
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Фала дечки  :)
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни стандарди/демократија/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.